Har du udskudt rengøringen for ofte, fordi du ikke lige har haft overskud? Så vil vi hos Skjern Rengøring rigtig gerne hjælpe dig. Vi holder til i Skjern, men kører gerne ud til kunder i Ringkøbing, Videbæk, Tarm & omegn. 

Få et tilbud
 

Støv, skidt og snavs kan hurtigt hobe sig op og gøre det ubehageligt at bo i og bevæge sig i. Hos Skjern Rengøring kan du indgå en fast aftale angående privat rengøring, alt efter hvad dit behov er.

Vi kan komme med jævne mellemrum, hver 14 dag eller hvornår du har behov for det. Vi tilpasser løsningen alt efter dine behov.

Vi kan stå for en lang række rengøringsopgaver, alt efter hvad du ønsker.

Kompetent privatrengøring udføres af professionelle

Uanset om det er et enkeltstående tilbud i skal bruge, i forbindelse med en fraflytning eller salg af hus så kan vi også være behjælpelige med det.

 

Derudover påtager vi os også gerne rengøringsydelser ved boligforeninger samt private hjem.

Når du vælger os til at stå for rengøringen for dig, så tager vi en kort snak om hvad dine behov er. Alle boliger er forskellige og derfor er det også vigtigt for os at, vi tager en snak og skræddersyer dit rengøringsprogram.

Få mere tid til familien med privat rengøring

Når vi står for din privatrengøring giver det dig mere frihed, til at lave alle de ting du normalvis ikke ville nå, når du skal stå for rengøringen.

Ved at vælge os som samarbejdspartner, får du langt mere tid til dig selv og de sjove ting derhjemme og generelt i hverdagen.

Vi forlader ikke en opgave før du som kunde er 100% tilfreds, da vi går meget op i kundetilfredshed.

Få et tilbud på privat rengøring i Skjern, Ringkøbing & Tarm

Skal vi gøre hverdagen mere overskuelig for dig? Så kontakt os i dag på97 35 40 40 og få et tilbud på privatrengøring.