Effektivt rengøringsfirma i Skjern til private og erhverv 

Søger du et pålideligt rengøringsfirma
Så leverer vi grundig og effektiv rengøring for både private og erhverv i Skjern, Ringkøbing, Videbæk, Tarm og omegn. 

Skjern Rengøring tilbyder en lang række opgaver indenfor branchen, blandt andet rengøring i virksomheder og private hjem, facadevask, vinduespudsning, rengøring af solceller, kantiner, håndværkerrengøring og meget mere. 
Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken rengøringsopgave du skal have udført - ingen opgave er for stor eller for lille.

Hos os har du mulighed for at få faste aftaler i form af ugentlige eller månedlige besøg alt efter, hvad der passer dig bedst. Vi tilbyder dog også rengøring, der drejer sig om enkelte aftaler, det kan f.eks. være i forbindelse med et køb eller et salg. 

                                                                             Ring og hør mere

Dygtig personale i øjenhøjde

Hos Skjern Rengøring har vi dygtige og passionerede medarbejdere, der vil møde dig i øjenhøjde. Vi leverer et godt stykke arbejde hver gang, og går ikke på kompromis med kvaliteten af rengøring. 

Hvis du vælger os som rengøringsfirma, vil vi tilrettelægge rengøringen efter dine ønsker og behov. Vi har de højeste standarder og sætter en stor ære i at få din bolig eller jeres firma til at skinne og se flot ud - og til altid at leve op til forventningerne. 

Miljøvenlige rengøringsmidler

Når du benytter dig af vores rengøringsfirma, kan du gøre det med god samvittighed og glæde dig over at passe på miljøet. Hos Skjern Rengøring går vi nemlig op i at skåne miljøet mest muligt. Derfor benytter vi de mest miljøvenlige rengøringsprodukter, der tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. 

Vi udvælger vores rengøringsprodukter nøje, så vi får de bedste og mest effektive samtidig med, at de er miljøvenlige. Vores rengøringsmidler kan fjerne alle former for snavs og bakterier, og vi sørger altid for, at de bliver anvendt korrekt. 

Derudover er vi ved Skjern rengøring også forhandler af svanemærkede rengøringsmidler til hjemmet

Rengøringsfirma i Skjern og omegn 

Har du nogle spørgsmål eller brug for mere information? Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Ring gerne på tlf: +45 97 35 40 40 eller send en mail på:info@skjernren.dk