Altid rene og indbydende lokaler

Skjern Rengøring sørger for, at jeres virksomhed altid har rene og indbydende lokaler. Uanset om det er på kontoret, i butikken eller andre steder - så kan Skjern Rengøring stå for jeres erhvervs- eller privatrengøring

Vi som rengøringsfirma, tilrettelægger en rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden og til forskellige områders vekslende behov for rengøring.

Med en effektiv rengøringsservice sikrer I et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor risikoen for gener som støvallergi og hovedpine er minimal.

Er du interesseret i erhvervsrengøring, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og få et uforpligtende tilbud eller en snak om hvad vi kan tilbyde dig. 

                                                                             Ring og hør mere

Opnå et sundt arbejdsmiljø med erhvervsrengøring

For at give dine medarbejdere de bedste forudsætninger for et godt arbejdsmiljø, så er rengøring en utrolig vigtig faktor. Da beskidte lokaler, kan give dårligt indeklima samt flere sygemeldinger.

Ved at i vælger os til at være jeres rengøringsfirma, så er i garanteret en effektiv og grundig erhvervsrengøring af jeres lokaler. Så behøver i slet ikke at bekymre jer om, rengøringen i firmaet - så vil vi tage hånd om erhvervsrengøringen for jer. 

Hos Skjern Rengøring er du garanteret: 

  • Grundig rengøring
  • Høj service
  • Kvalitetsbevidste medarbejdere 

Pris på erhvervsrengøring 

Prisen på erhvervsrengøring er forskellig fra opgave til opgave, da det afhænger af opgavens størrelse du er derfor velkommen til at, ringe til os og få en uforpligtende pris. 

Hos Skjern Rengøring tilbyder vi erhvervsrengøring til konkurrencedygtige priser. 

De mest miljøvenlige rengøringsmidler

Vi benytter de mest miljøvenlige rengøringsmidler, der opløser, opsuger og fjerner snavs, pletter og lugte fra alle overflader. Vi anvender udelukkende svanemærkede produkter. 

Derudover er vi ved Skjern rengøring også forhandler af svanemærkede rengøringsmidler til hjemmet.  

Få et tilbud på erhvervsrengøring i Skjern, Ringkøbing, Tarm & omegn

Skal vi stå for jeres erhvervsrengøring? Så kontakt os på tlf. 97 35 40 40 få et uforpligtende rengøringstilbud til jeres virksomhed.


Vi sælger professionelle rengøringsmidler direkte til dig, kig forbi vores butik!